Als Oost Twentse Broederschap gaan we al jaren op 1 november naar Kevelaer, om het processiejaar af te sluiten.
Op vrijdag 1 november 2019 wordt vanuit Twente weer een bedevaart naar Kevelaer georganiseerd.
Deze bedevaart zal begeleid worden door pastores uit de parochie Lumen Christi en uit de Pancratiusparochie. Hoofdcelebrant in de plechtige hoogmis om 10.00 uur in de Basiliek en de sluitingsplechtigheid, is de bisschop van Münster, Rolf Lohmann.
Om 11.30 uur zal de bisschop in de Forum Pax – Christi de Pauselijke zegen uitreiken.

Voor deze bedevaart kunt u zich opgeven tot 22 oktober bij de broedermeesters
Ootmarsum: Gerard Lohuis Profietstraat 20. Tel. 06-12353745 Herman van der Aa, van Opburenstraat 2. Tel. tel: 06-43841923
Denekamp:Voor deze bedevaart kunt u zich opgeven tot 22 oktober bij de administratie.

Namens de broedermeesters Heinz Dierselhuis en Jos Mollink

De reiskosten bedragen 20,00 euro per persoon. Deze reiskosten moeten bij opgave worden voldaan.