Helaas is het een tijdje geleden dat we de laatste soosmiddag hebben gehad. We hopen 10 september weer bij elkaar te komen en er een gezellige middag van te maken. Mocht het nog niet kunnen vanwege de corona dan geven we bericht daarover. Bij geen bericht dan gaat het door.
Vindt u het nog niet prettig om te komen dan is daar alle begrip voor, maar bel dan even af.
We houden de maatregelen in acht zoals afstand houden, geen handen schudden en bij klachten thuis blijven.

10 september bingo
24 september film uit 1995 over 50 jaar bevrijding Ootmarsum door Ben Raatgerink.
8 oktober sjoelen
22 oktober natuurfilm door Harry Wolbers
12 november rummikubmiddag
26 november Sinterklaas
10 december Kerstmiddag. De bijdrage voor deze middag is € 8 en is van 14.30 tot 17.30 uur .

Heeft u zin in een gezellige of informatieve middag? Dan zou de soos iets voor u kunnen betekenen. Even weg van de dagelijkse zorgen of het alleen thuis zitten, maar met leeftijdgenoten samen koffie drinken, bijpraten, genieten van een film, gezelligheidsspelen of informatie over belangrijke dingen in het leven. Het sociale contact met elkaar staat voorop.
U kunt vrijblijvend binnenlopen tijdens de soosmiddag in het parochiecentrum aan het kerkplein.
We beginnen om 14.30 uur tot 16.30 uur en de kosten zijn € 5 per middag voor koffie/drankje en bijkomende kosten.
We zien uw komst graag tegemoet.

Voor meer informatie kunt u Vera Voortman bellen tel. 0541291730.