Op zaterdag 21 dec wordt weer de Adventstocht gelopen. Start is vanaf 18.30 uur buiten bij de Plechelmuskerk in de Lutte. De route rond de kerk en het Kerkenbos is mooi verlicht met waxinelichtjes, vuurkorven en fakkels. Onderweg worden er tafereeltjes opgevoerd deel uitmakend van het Kerstverhaal. Zo zijn er levende schapen met hun herders, Maria gaat zittend op een echte ezel met Jozef op pad. Onderweg wordt de herberg aan gedaan maar waar geen plaats was voor hen. De tocht leidt uiteindelijk de warme kerk in waar het jeugdorkest toepasselijke liederen speelt. Hiervan kan men genieten onder het genot van een lekkere warme kop chocolademelk.

Het meedoen is gratis maar een gepaste financiële bijdrage wordt erg op prijs gesteld.

Werkgroep Adventstocht Plechelmuskerk de Lutte