Bisdomblad ‘Op Tocht’ inspireert en informeert ook in 2019 ‘Op Tocht’, het tien keer per jaar verschijnende fullcolour tijdschrift van het Aartsbisdom Utrecht, bericht over belangrijke gebeurtenissen in de parochies, bevat interviews met inspirerende mensen en brengt nieuws en achtergronden over het bisdombeleid. Het blad wil een verbindend element zijn tussen de parochies van het aartsbisdom en de lezers bijpraten over diocesane activiteiten. Naast informatie wil ‘Op Tocht’ ook inspiratie bieden. Het blad is rijkelijk geïllustreerd, en van bijzondere gelegenheden worden fotoreportages gemaakt. Een greep uit de jaargang 2018: het record Bijbel voorlezen voor Serious Request, de serie over religieuzen in het Aartsbisdom Utrecht, de diaconale reeks ‘Armen ontmoeten’, de bisdombedevaart naar Lourdes, de kostersdag, de start van vier opleidingen van het Aartsbisdom Utrecht (tot priester, onbezoldigd permanent diaken, catechetisch medewerker en diaconaal assistent), verdieping bij de exhortatie ‘Gaudete et Exsultate’ van paus Franciscus, de bisdombedevaart naar het Heilig Land en de succesvolle terugkeer van de Tarcisiusdag voor misdienaars. Redenen genoeg om een abonnement op ‘Op Tocht’ te nemen (of een abonnement cadeau te doen). Een persoonlijk postabonnement kost slechts € 20,50 per jaar, opgeven kan via http://www.aartsbisdom.nl/webwinkel. Als u een abonnement cadeau wilt doen, vermeld dan in het veld ‘opmerkingen’ waar de factuur naartoe gezonden moet worden. Of bel: 030 2361570.