Let op! Viering op Aswoensdag is om 20.00 en niet om 19.30 zoals eerder aangegeven.

Dit jaar is dat dus op zaterdag 15 februari om 19.00 uur.
Al vele, vele jaren beginnen wij, voor het echte carnaval begint, met een bijeenkomst in de kerk. Met c.v. de Bosdûvelkes en c.v. De Tuffelkeerlkes en het Plechlemuskoor is er samen aan gewerkt om er een leuke inspirerende viering van te maken. Een item dat onderdeel uitmaakt van de viering is “De preek van een leek”. Deze wordt uitgesproken door Jan Riesewijk.
De Hoogheden Graaf Dirk en Gravin Mirjam, Baron Kevin, Adjudant Jelle en Miss Kim en de Jeugdgraaf Marijn en Jeugdgravin Eva zullen tijdens de bijeenkomst hun medewerking verlenen. Het dweilorkest Duvels Geweld loopt voorop in de polonaise. Iedereen die zich op deze manier wil voorbereiden op het komende carnaval nodigen wij van harte uit.
Mocht u onzeker zijn over de dress code? Wees gerust alles mag.!!!
Maar vergeet niet dat het carnavalsseizoen 2020 wordt afgesloten op Aswoensdag.
Daarom is er op woensdag 26 februari om 20.00 uur (!) een viering waar Monseigneur Hoogenboom het askruisje uitdeelt. Daarna begint de bezinnende periode: de vastentijd of te wel veertigdagentijd.
Voor beide vieringen wordt iedereen van harte uitgenodigd door c.v. De Bosdûvelkes en c.v. De Tuffelkeerlkes en werkgroep liturgie De Lutte.

Alaaf.