Op 24 november werd door het Sint Nicolaaskoor het traditionele Ceciliafeest gevierd, de Heilige Cecilia patrones van de muziek en de koorzang.
Ook is het traditie om de jubilerende leden van het koor in het zonnetje te zetten. Dit jaar waren dat drie gerenommeerde leden.

Herman Dissel 60 jaar lid waarvan 50 jaar als dirigent.
Jan Vastert 40 jaar lid en prominent parochiaan.
Heinz Dierselhuis 25 jaar lid bekende vrijwilliger in de parochie.

In de plechtige, muzikaal feestelijke Hoogmis waar de “Missa in Honorem Sanctae Familiea” van Herman Dissel werd gezongen en het orgel bespeeld door Tom Bruinink kregen de jubilarissen de bijbehorende versierselen door pastoor Munsterhuis opgespeld. Na deze bijzondere viering werd er uitgebreid gebruncht met het motto; “gezelligheid voorop”.
Tijdens de feestavond die gehouden werd bij “Gasterij de Smid” in Lattrop werden de jubilarissen gehuldigd door de voorzitter die hen namens het koor dankte voor hun inzet, voorbeeldfunctie en amicale omgang. Een speciaal woord was er voor Herman Dissel dirigent/organist en sfeer bepalend voor het koor. Voor de echtgenotes waren er de gebruikelijke bloemen.
De avond werd verder op een cabaretachtige manier ingevuld met natuurlijk zang, ironisch hilarische sketches die, vooral de jubilarissen betroffen.
Aan het eind van dit zeer geslaagde Ceciliafeest dankte de voorzitter een ieder voor de inzet om dit feest onvergetelijk te maken.