Het nieuwe seizoen van het Huis van Spiritualiteit wordt geopend met een concert waarin muziek en poëzie elkaar afwisselen. De Zusters van Denekamp begeleid door pianist Jos Beunders, Charlotte Winkelhorst – sopraan – en Herman Koops -pianist/organist – zullen u met hun zang en muziek verlichten en verwarmen in deze moeilijke tijd. U bent van harte welkom bij dit muzikale en spirituele concert op zondag 25 oktober om 15.30u in de R.K. Simon en Judaskerk in Ootmarsum. De kerk is open vanaf 15.00u en het concert duurt ongeveer een uur.

Kaarten voor dit concert kosten 7,50 euro (kinderen tot 18 jaar gratis). Betalen aan de deur van de kerk.

Graag reserveren vóór 20 oktober bij het secretariaat van de parochie Lumen Christi: secretariaat@lumenchristi.nl tel: 0541 – 35 35 51 Bij de reservering graag aangeven met hoeveel mensen u komt en of u al dan niet tot één gezin behoort (i.v.m. maximum aantal beschikbare plaatsen)