In onze zeven geloofsgemeenschappen van de parochie Lumen Christi bestaan er overal een locatieraad en een pastoraatsgroep. We willen de taken en de verantwoordelijkheden van deze beide overlegvormen veranderen. De bedoeling is dat de pastoraatsgroep een groepje gaat worden van zo mogelijk vier personen. Zij zullen alles wat met de inhoud van het pastoraat te maken heeft (liturgie, catechese, diaconie, gemeenschapsopbouw) gaan behartigen. De locatieraad zal dan in de toekomst nog voornamelijk zorgen voor de materiële en financiële zaken, zeg maar voor het kerkgebouw en het geld. En beide groepen vallen, evenals nu, onder de verantwoordelijkheid van het parochiebestuur en het pastoraal team.

Dus ook in Tilligte zijn we op zoek naar enkele mensen die deel willen gaan uitmaken van de nieuwe pastoraatsgroep.

Misschien is dit iets voor u?! Als u belangstelling heeft maar toch ook met de nodige vragen zit, dan staan Edwin Kloese (tel. 221934) Gonny Kuipers (221328) , Kathy Groeneveld (221371) of Carla Koehorst (221627) u graag te woord.

Ook ondergetekende, pastor Leo Ros, die de nieuwe pastoraatsgroep zal ondersteunen is beschikbaar voor een toelichting. (06 22689867)

U kunt uiteraard vrijblijvend contact opnemen, om te ontdekken of deze pastoraatsgroep iets voor u is. We hopen ook op uw reactie!

Namens de huidige locatieraad en pastoraatsgroep,
pastor Leo Ros