JOIN US organiseerde op 22 mei j.l. een online thuis-pubquiz voor de 12 jarigen.

Jongerengroepen in de parochie en de vormelingen werden aangeschreven om mee te doen.

Uiteindelijk gaven zich 10 jongeren op. Met 8 jongeren speelden we vanuit het parochiecentrum H. Nicolaaskerk op de computer deze quiz.

Nadat de jongeren thuis hadden ingelogd hielpen we ze naar de site van de quiz. Er waren 70 vragen en na elke 10 vragen kon je de punten verdubbelen met een extra vraag. Gelukkig hield het systeem de punten bij. Iedereen zat er gezellig bij. Drie meiden uit Ootmarsum, Pien, Maud en Meike, wonnen de quiz: een kaartje voor een pretpark. Gefeliciteerd! Ze zijn er inmiddels geweest en op de foto’s zie je hoe gezellig of ze het hebben gehad.

De volgende activiteit van JOIN US is speciaal voor de leden van JOIN US: a.s. zaterdag 20 juni komen we bij elkaar rond een eenvoudige bbq.

Natuurlijk met in acht nemen van de afstandsregels tot de begeleiders.