LET OP !!! DE VORMSELVIERING OP 31-10 KOMT HELAAS TE VERVALLEN 

De vormelingen van Denekamp, Beuningen en Noord-Deurningen waren er klaar voor op donderdag 12 maart jl. Die middag hadden ze in de kerk geoefend voor de vormselviering die twee dagen later, zaterdag 14 maart, zou plaatsvinden. Maar………..’s avonds kwam het bericht dat de viering vanwege het grote aantal te verwachten mensen, niet door zou gaan. Een grote teleurstelling, die nog versterkt werd door alle veranderingen en onzekerheden die ons leven in de maanden daarna zouden gaan bepalen.
Dan nu, het goede nieuws: deze vormelingen worden binnenkort alsnog gevormd!
Omdat we elkaar al lange tijd niet gezien hebben, zijn de vormelingen begin oktober uitgenodigd voor de “magische vormdag” in het klooster van de Zusters Franciscanessen in Denekamp. Na die dag zijn de kinderen – opnieuw – helemaal voorbereid om gevormd te worden door monseigneur Woorts op zaterdag 31 oktober a.s.
Omdat een beperkt aantal mensen toegelaten mag worden, zijn de vormselvieringen alleen voor de vormelingen en hun gezinnen. Dat is heel jammer, maar we hopen dat dit niet af zal doen aan het bijzondere en feestelijke karakter van de viering. We wensen de vormelingen alvast een hele mooie viering toe.

Pastoraal team Lumen Christi