Koningsdag gaat dit jaar niet door vanwege het Coronavirus.

Door het virus zijn evenementen op korte termijn afgelast, en op lange termijn in gevaar. Op dit moment is de situatie vanuit de overheid dusdanig dat alle samenkomsten van drie of meer personen tot 1 juni zijn verboden. Met deze nieuwe maatregelen gaat er automatisch een streep door Koningsdag Tilligte wat op 27 april zou zijn.
Namens het Oranje Comité wensen wij iedereen veel gezondheid toe en we hopen jullie volgend jaar weer te zien!!!

Tilligte 75 jaar vrij

Door de verscherpte maatregelen de verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen, zijn veel evenementen geannuleerd. Ook wij hebben helaas de beslissing moeten nemen om onze geplande evenementen af te gelasten. Dit betekent dat op 4 april de film, expositie en aanbieding van het boek ‘Tilligte 50 jaar vrij’ niet door zijn gegaan. Daarnaast komen ook de wandeling/fietsroute op 5 april en het bevrijdingsconcert op 3 mei te vervallen.
Wij beraden ons op andere mogelijkheden om later dit jaar de bevrijding van Tilligte toch passende aandacht te geven.
Het gedenkwaardige boek “Verhalen om bij stil te staan” is ondertussen te koop. Mocht u geïnteresseerd zijn in het boek, dan kunt u het bestelformulier downloaden van de website www.tilligte.com, of contact opnemen met iemand van de werkgroep Tilligte 75 jaar vrij.
Moniek Arends, Jurgen Mollink, Gertruud Reinink-Ribberink, Anne Ribberink, Ellen Scholten-Tijink, Thijs Visser.