Met Groep Twente naar Lourdes ( 19 tot en met 26 september 2022)
Lourdesgroep Twente reist met Christoffelreizen van maandag 19 tot en met zondag 26 september 2022 weer naar Lourdes, een 7-daagse bedevaart (vliegreis).

Programma
We vertrekken met de bus vanuit Twente naar Eindhoven Airport. Vanuit Eindhoven Airport en vliegen vandaaruit naar de luchthaven Tarbes-Lourdes-Pyrénées. In Lourdes verblijven wij in een 4-sterrenhotel, dicht bij de Heiligdommen.
Vaste onderdelen in het programma zijn: de viering bij de grot waar Maria aan Bernadette is verschenen, deelname aan de Lichtprocessie en de Sacramentsprocessie. Ook gaan Lourdes verder ontdekken en is er ook de mogelijkheid voor deelname aan een excursie naar de Pyreneeën. De bedevaart wordt op zondag afgesloten met deelname aan de Internationale hoogmis, in de ondergrondse Pius X basiliek.
Later in de middag is het vertrek naar de luchthaven Tarbes-Lourdes-Pyrénées om terug te vliegen naar Eindhoven Airport. Wij verwachten rond 20.00 uur terug te zijn in Twente. De bedevaart wordt begeleid door de pastores Kerkhof Jonkman en Huitink.

De kosten voor deze bedevaart bedragen € 985,00 p.p., op basis van tweepersoonskamer en exclusief reis- en annuleringsverzekering. Toeslag eenpersoonskamer € 180,00.
Mochten de kosten voor u een probleem zijn om deel te nemen aan deze reis dan kunnen wij in overleg proberen een oplossing te vinden.

Voor informatie en aanmelding kunt u contact opnemen met mevr. Elly Damhuis-Oonk, ellydamhuis@kpnmail.nl , tel. 0541-2298521 / 06-33004962