Op 22 juni a.s. vindt een bijzondere viering in de kerk in Beuningen plaats i.v.m. het 40 jarig bestaan van het themakoor en het 25-jarig jubileum van haar dirigente Ursula Hesselink.
In de afgelopen 40 jaar heeft het koor uiteraard veel veranderingen ondergaan. Van een 30-tal koorleden in haar gloriedagen bestaat het koor op dit moment uit 15 zangers en zangeressen. Het koor is aan de kerk verbonden en verzorgt afwisselend met het dames-en herenkoor de vieringen waaronder ook uitvaart- en huwelijksmissen. De Nederlands- en Engelstalige nummers van het themakoor worden in 3 of 4 partijen gezongen en zijn vaak een vertaling van bekende nummers.
Het themakoor staat dit jaar 25 jaar onder leiding van Ursula Hesselink. Een prachtige gelegenheid om aan beide jubilea tijdens de gezinsviering op 22 juni extra aandacht te besteden! Inmiddels is Ursula ook al een aantal jaren dirigente van het dames-en herenkoor.
Oud-koorleden zijn uitgenodigd om deze viering, met het toepasselijke thema “Daar zit muziek in,” mee te zingen. Vooraf zullen zij de gelegenheid hebben om 2 repetities bij te wonen en wel op 10 en 17 juni. Het koor hoopt dat zich veel oud-koorleden zullen aanmelden op het volgende e-mailadres: fam.boerkamp@outlook.com.
Na afloop van de feestelijke gezinsviering worden alle aanwezigen uitgenodigd om achter in de kerk de jubilarissen te feliciteren onder het genot van een kop koffie met iets lekkers erbij.
Mocht iemand interesse hebben om lid te worden dan ben je van harte welkom! De repetitie is elke maandagavond van 20:30 tot 21:30 uur in de kerk