Van onze penningmeester Kathy Groeneveld is onlangs afscheid genomen. Zij heeft zich jarenlang ingezet voor onze locatie niet alleen als penningmeester maar tevens bij allerlei andere werkgroepen. We zijn haar daarvoor veel dank verschuldigd. Er werd haar namens de locatie een bon en een attentie aangeboden. Edwin Kloese en Gonny Kuipers nemen haar taak tijdelijk waar omdat het nog niet is gelukt om een nieuwe penningmeester te vinden. Denkt u dat is wel iets voor mij, neem dan contact op met Edwin Kloese tel. 221934.

In het weekend van 18 sept. is het dorpsfeest. Tijdens dit weekend is het kerkhof niet bereikbaar via de parkeerplaats en de poort van het MFA. Wel kunt u naar het kerkhof via de Ootmarsumsestraat langs beide zijden van het kerk.

De locatieraad