Fietstocht Vredesweek ‘Op weg naar een inclusieve samenleving’ Lumen Christi bestaat tien jaar. In het kader van dit tweede lustrum zijn er op zondag 19 september twee fietstochten uitgezet. Uiteraard voert de route langs de kerken en kapellen van Lumen Christi, maar ook de Protestantse kerken van Ootmarsum en Denekamp maken deel uit van deze prachtige tochten. Een mooie samenwerking, die geleid heeft tot een mooi thema: ‘Op weg naar een inclusieve samenleving’. Eigenlijk is het één fietstocht, die is opgebouwd uit twee aparte routes. Eén route voert langs de kerken en kapellen van Ootmarsum, Agelo, Tilligte en Lattrop. De andere route leidt de fietsers langs kerken en ka pellen van Denekamp, Beuningen, De Lutte, Noord Deurningen en ook weer Lattrop. Elke route is circa 40 km lang en afzonderlijk te fietsen. In Lattrop kruisen de beide trajecten elkaar en kunnen de deelnemers een keuze maken om ook het andere deel te fietsen Samen onderweg De fietstocht begint voor Ootmarsum op zondag 19 september om 12.00 uur vanuit de kerk. Het is meteen de start van de vredesweek die op 26 september zal worden afgesloten met een oecumenische viering in de Simon en Judaskerk te Ootmarsum. De route van de tocht zal u bij het beginpunt worden uitgereikt en voort door ons prachtige Twentse 8 landschap. Onderweg zal u koffie met iets lekkers worden aangeboden. Verder hebben we een 2 tal koren bereid gevonden hun muzikale klanken ten gehore te brengen. Het belooft een mooie dag te worden, een zeer geschikte dag om samen met vrienden, buren en/of kennissen te genieten maar ook een dag om samen met elkaar van gedachten te wisselen over allerhande onderwerpen. Bij uitstek een dag om eens naar elkaar om te zien. We gaan uit van prima fietsweer en hopen dan ook velen van u te mo gen begroeten.