Op weg naar een inclusieve samenleving

Vooraankondiging voor Zondag 19 september

Onder dit thema hebben de Protestantse Gemeenten Ootmarsum en Denekamp en de parochie Lumen Christi twee geweldig mooie fietstochten uitgezet. Eigenlijk is het één fietstocht die is opgebouwd uit twee aparte routes. Eén route voert langs de kerken en kapellen van Ootmarsum, Agelo, Tilligte en Lattrop. De andere route voert langs kerken en kapellen van Denekamp, Beuningen, De Lutte, Noord Deurningen en ook weer Lattrop. Elke route is circa 40 km lang en afzonderlijk te fietsen. In Lattrop kruisen de beide routes elkaar en kunt u kiezen om ook de andere route (erbij) te fietsen.

Op zondag 19 september zullen er in alle kerken, maar ook elders onderweg activiteiten worden aangeboden.

Samen onderweg door ons mooie Twente, samen onderweg om elkaar te ontmoeten, naar elkaar om te zien, in navolging van Jezus.

Meer informatie over de routes, de tijden en de activiteiten volgt in de komende weken in uw locatieblad, op affiches in de kerken en op deze website.