Ook dit jaar gaan we weer naar Banneux. Banneux, de bedevaartplaats in de Belgische Ardennen. Het is de plaats waar Maria in 1933 is verschenen aan Mariette Beco. Nu hoor ik u al zeggen: maar dat is niets voor mij, ik heb al genoeg aan mezelf. Juist tegen u wil ik zeggen: het is goed om nu me te gaan. Dit is juist wel iets voor u. We gaan vijf dagen, met een arts, verpleegkundigen, brancardiers en vele vrijwilligers in ons midden, om het u zo aangenaam mogelijk te maken. U hoeft niet te sjouwen met uw koffer. Indien u dat wenst wordt u geholpen bij het in- en uitstappen, met het eten en drinken en met het naar bed gaan. In Banneux zijn er voldoende rolstoelen en rollators aanwezig. En dat alles voor een prijs van €305, =.
U stapt in uw eigen regio in de bus. Alles wordt voor u geregeld. Als u dat wenst gaat er iemand met u mee om een kaarsje op te steken of voor het kopen van een souvenirtje
In die vijf dagen volgen we een compleet pelgrimsprogramma. Elke dag een Eucharistieviering. Maar ook het bidden van een kruisweg, de viering met handoplegging en samen naar de Bron gaan, de weg die Maria wees aan Mariette Beco en samen hulde brengen tijdens de lichtprocessie. We gaan met eigen priesters, zodat alle vieringen in het Nederlands zullen verlopen. Telkens met onze eigen groep mensen. Wordt het u even te veel, dan doet u gewoon even niet mee. Er is voldoende tijd voor ontspanning. U bent daar vrij in. Wij gaan van 25 t/m 29 mei, maar ook van 31 augustus t/m 4 september. Er zijn mensen die elk jaar meegaan. Ook zij nodigen u van harte uit. U kunt verdere inlichtingen krijgen of zich opgeven bij de plaatselijke propagandist:
Of bij de secr. Van Banneux comité Bert Elferink Deurningerstraat 21 7561 RN Deurningen tel: 074-7370100.
De tweedaagse bedevaart is op zaterdag 29 en zondag 30 september 2018.
voor deze bedevaart bedragen de kosten met 2 personen op 1 kamer:
€ 140,00 p.p.. Wilt u een kamer alleen dan kost het € 160,00 p.p.
Een annuleringsverzekering is mogelijk, kosten 2 persoonskamer € 9.00
en voor eenpersoonskamer € 10.65.
Het overnachtingshotel Schaepkens van St.Fijt Valkenburg. Bezoek aan Mariagrot.
De schnitzel op de terugreis met koffie en brood kost € 10,00 p.p.
Ook hier opgave en of inlichtingen: bij de plaatselijke propagandist.

Pastoor Theo H.P. Munsterhuis telf. 0541-354220 of 06-53163563