In onze kerk gedenken we onze dierbare overledenen in het weekend 1 en 2 november
Op 1 november ’s morgens om 9 uur gedenken we al onze overledenen. U bent welkom in deze viering.
1 november ’s avonds is de 1e viering op uitnodiging voor families van overledenen van het afgelopen jaar. Voor deze viering worden families persoonlijk uitgenodigd.
2 november ’s avonds is de 2e viering op uitnodiging voor families van overledenen van het afgelopen jaar. Ook voor deze viering worden families persoonlijk uitgenodigd.
1 en 2 november Is er voor iedereen gelegenheid het kerkhof te bezoeken.
Na de vieringen zullen er kaarsjes worden aangeboden die u op het graf kan plaatsen.
Ook parochianen die het kerkhof ‘s avonds willen bezoeken kunnen een kaars halen. 1 en 2 november ’s avonds zal het kerkhof sfeervol verlicht zijn.
U zult begrijpen dat we de corona regels moeten opvolgen. Vandaar deze keuze.

Hebt u hierover vragen dan kunt u contact opnemen met de werkgroep avondwake en verliezen verwerken