De actie kerkbalans 2021 wordt gehouden in de periode van 16 januari t/m 30 januari 2021. De enveloppen ontvangt U gelijktijdig met het parochieblad. In tegenstelling tot afgelopen jaren zullen wij in 2021 de actie kerkbalans anders moeten organiseren i.v.m. het coronavirus. Het is niet verantwoord om al onze vrijwilligers bij u langs te laten gaan. Wij willen de kans op besmetting zo beperkt mogelijk te houden. In verband hiermee zullen de enveloppen van actie kerkbalans 2021 bij U niet worden opgehaald. De uitvoering van de aangepaste werkwijze zal U worden uitgelegd in de persoonlijke brief die U van ons ontvangt bij de actie kerkbalans 2021.

De enveloppen actie kerkbalans 2021 worden niet bij U opgehaald !!!

Wij, als locatieraad, hopen op uw begrip en medewerking in deze zeer ongebruikelijke situatie. Blijf gezond.

Namens de locatie raad, René Wessels (penningmeester)