Het gewone leven is door veel mensen weer opgepakt. Elkaar ontmoeten kan weer en dat is voor velen een onmiskenbaar geluk. Door toevallige ontmoetingen en gesprekjes weten we hoe blij men is met het einde van veel beperkingen. Eenzaamheid past niet bij mensen. Daarom is het goed nieuws dat wij ons werk vanaf september weer kunnen hervatten. Het bezoekwerk in onze parochie is en blijft belangrijk, want zorg en aandacht besteden is omzien naar elkaar. 7 De speciale vieringen die we enkele keren per jaar organiseren, kunnen misschien vanaf volgend voorjaar weer plaatsvinden. Gelukkig is er nog altijd de viering op de Eerste Vrijdag van de maand. Een oude traditie, waar een kleine maar vaste groep mensen graag aanwezig is. Zij vinden daar een moment van bezinning, van rust en overweging, dat altijd begeleid wordt door een prachtig koor. Zo is deze “Eerste Vrijdag van de maand viering” een van de pareltjes onder de vieringen in onze parochie. U bent er van harte welkom. De eerstvolgende viering is op vrijdag 1 oktober om 09.30 uur. Wij wensen iedereen het allerbeste en vragen u ons te laten weten wanneer er behoefte is aan bezoek.

Werkgroep Seniorenpastoraat