Beste parochianen,

In verband met het coronavirus willen we graag het volgende onder uw aandacht brengen:
De parochiële vergadering die gepland was op 21 april zal tot nader orde worden opgeschoven.
Het secretariaat is tijdelijk gesloten indien nodig kunt u contact opnemen met Ans Huisken tel. 221403 of per mail secretariaattilligte@hotmail.com. De reeds bestelde intenties die vanaf het weekend 14/15 maart in Keerktied stonden, worden na het opheffen van de maatregelen rondom het Coronavirus gelezen in de reguliere vieringen.

Elke zondag om 9.00 uur kunt u via internet vieringen volgen, dit is voor alle parochianen (ook zonder abonnement) via deze website van de parochie.
De vieringen van de Goede Week, Palmpasen en Pasen zijn te ook te volgen via het kanaal KERK TV op de website.
Verder is het altijd mogelijk om met iemand van het pastoraal team contact op te nemen.

De locatieraad en pastoraatsgroep wenst u een goede gezondheid toe.