Op zaterdag 19 januari a.s. zullen de gezamenlijke kerken in Nederland via een gezamenlijk inluidmoment aandacht vragen voor de Actie Kerkbalans. De parochie Lumen Christi en de Protestantse gemeenten van Denekamp en Ootmarsum sluiten zich hier van harte bij aan.
Dit jaar gaan Jongeren van de jongerengroepen in onze parochie: Join Us, 4Youth en Strong2gether het inluidmoment verzorgen. Zaterdag 19 januari, klokslag 13.00 uur, zullen jongeren starten met het luiden van de klokken in de toren van de Sint Nicolaaskerk te Denekamp. Ook in de andere kerken van onze Parochie zullen de klokken geluid worden.
Met het luiden van de klokken wordt het belang van de Actie Kerkbalans specifiek onder de aandacht van de geloofsgemeenschappen van de Parochie Lumen Christi gebracht.

Het parochiebestuur