Voor mensen in de parochie Lumen-Christi die geen vieringen in de kerk kunnen meemaken heeft Niehoff High Tech Sound & Light te Denekamp in samenwerking met de locatieraad Denekamp kerk-tv opgezet. Iedereen die wil kan de liturgische vieringen volgen op een computer, iPad en ook op sommige TV’s met internet. De kosten bedragen € 5,– per maand.

Voor mensen die de vieringen op hun eigen TV willen volgen is een simpele ontvanger beschikbaar die op de betreffende TV aangesloten kan worden en heel eenvoudig te bedienen is. De kosten hiervan zijn € 249,–.

De levering en het aansluiten wordt door Elektrovakman Oude Lashof en P. Molendijk, beiden uit Denekamp, verzorgd.

Voor mensen die slechtziend zijn is een simpele kerkradio-ontvanger beschikbaar. Opgave kan bij Niehoff High Tech Sound & Light tel. 0541-351451 0541-351451 .

Voor meer informatie zie: www.niehoff.nl/nicolaas