Dit voorjaar hebben we van het bisdom toestemming gekregen om de huidige kerkbanken te vervangen door stoelen. Na verwijdering van de banken worden de huidige stoelen uit de zijbeuken naar het middenschip verplaatst. Dit betekent dat we de kerkbanken gaan verkopen!
Direct nadat we van de vervanging in een vorig Preaksteulke melding hadden gemaakt kwamen de eerste reacties/vragen al binnen. Meerdere mensen gaven aan wel “in te zijn” om een bank te kopen.
De bedoeling is om de “omruiling” in november te laten plaatsvinden.
Daarna zijn de banken beschikbaar voor de verkoop.
Er zijn kleine banken voor 4, 5 à 6 personen en banken voor 10 personen.
De kleinere banken moeten € 100 opbrengen en de grotere banken € 175. De grotere banken zijn ook terug te brengen naar een kleiner formaat.
Bij de verkoop van de banken hebben eerst de inwoners van Ootmarsum, Oud Ootmarsum, Nutter en Agelo voorrang. Daarna zal de verkoop aan derden plaatsvinden. Tevens zal op volgorde van binnenkomst worden gewerkt.
Heeft u belangstelling, maak het kenbaar op het secretariaat (ootmarsum@lumenchristi.nl) of telefonisch op 0541 29 29 91. Leden van de locatieraad zullen daarna contact met u opnemen