Gebruik parochiecentrum
Het parochiecentrum wordt het laatste jaar veelvuldig gebruikt.
Voor reservering kun je bellen met het parochiesecretariaat op woensdagmorgen tussen 9.00 en 10.00 uur. Of zelf even de kalender in het parochiecentrum invullen. Voor de sleutel van het parochiecentrum even bellen met 353568.
We zouden iedereen graag willen vragen om het parochiecentrum na gebruik netjes en schoon achter te laten, zeker nu met het coronavirus. Even de tafels afvegen/desinfecteren, afwassen, checken of het koffiezetapparaat uit is, etc. het is een kleine moeite en zodoende hebben ook de volgende bezoekers een schone ruimte.

Slimme thermostaat
Sinds begin van dit jaar beschikken wij in de kerk over een slimme thermostaat.
Hiermee kan vanuit huis de verwarming aangezet worden in de kerk, waardoor onnodig of te lang verwarmen van de kerk wordt voorkomen. Het gasverbruik zal hierdoor afnemen.
Deze investering hebben we ontvangen van de energie- coöperatie “Greuner” We willen de coöperatie dan ook heel hartelijk bedanken voor dit warme gebaar.

De locatieraad