Op 20 mei jl. hebben we met velen van ons bijzonder kunnen genieten van het prachtige benefietconcert, gegeven door Bente Hof. Het was een fantastische en onvergetelijke beleving. En dat voor het goede doel! Een mooi project van Bente in Ghana. Bente liet ons het volgende weten: Het uiteindelijke bedrag dat meegaat naar Ghana is maar liefst € 1.342,55!!! Iedereen ontzettend bedankt voor de komst en donaties. We hebben ontzettend genoten! Grote dank aan iedereen, die mee heeft geholpen om dit mogelijk te maken, op welke wijze dan ook. Ook de Smid, Brunninkhuis, Broenink, de Holtweijde, Bossem, Tijink, Warmes, Niehof , de Kerk en de Zusters van het klooster ND ; Ontzettend bedankt! Als ik in februari naar Ghana ga, zal ik via het parochieblad jullie op de hoogte houden waar het geld aan besteed is. We wensen Bente alle succes met haar mooie project in Ghana!