Alle vieringen, ook al zijn ze in het Kerk’nbleadke als zodanig aangegeven, zijn tot en met Pinksteren afgelast. Er zijn dus geen vieringen in de kerk en er is ook geen ouderenviering.
Mochten er tussentijds veranderde maatregelen komen dan wordt u via deze website van Lumen Christi hierover geïnformeerd.

Misintenties
Alle opgegeven misintenties (ook voor Pasen) worden opgestuurd naar het pastoresteam van Lumen Christi en samen met de intenties van de andere locaties in de komende eucharistievieringen in het eucharistisch centrum aan God opgedragen. De zondagse gebedsdienst ( om 9.00 uur, via de link op de website te volgen) mag hooguit 20 minuten duren; het oplezen van alle intenties vanuit de verschillende locaties zou daar dan te veel tijd in beslag nemen.