Hoera, aantal kerkbezoekers mag weer 99 zijn, aanmelden vooraf niet meer noodzakelijk. Mondkapjesplicht vervalt. Denk nog wel aan 1,5 meter afstand en ontsmetting.
Wellicht hebt u het al gelezen maar voor alle duidelijkheid ook nog eens van onze kant.
Vanaf 26 juni is het toegestaan om met meer mensen een viering in de kerk bij te wonen.
Voor onze Simon en Judaskerk te Ootmarsum betekent dat, op grond van de 1,5 meter regel, dat er 99 mensen gelijktijdig een viering kunnen bijwonen. Wel dient men in de kerk vooralsnog de afstand van 1,5 me ter in acht te nemen.
Men hoeft zich niet meer vooraf aan te melden. Melden bij binnen komst in de kerk is voldoende. Het dragen van een mondkapje bij binnenkomst en het verlaten van de kerk is komen te vervallen. We hopen echter dat binnenkort alle aanvullende maatregelen tot het verleden gaan behoren en u weer ongeremd of ongestoord de kerk kunt bezoeken.
Wij zien er naar uit, U ook?