De Parochie Lumen Christi organiseert een gezellige reis op zaterdag 11 mei voor de jongeren van 12 jaar en ouder naar Themapark Aviodrome in Lelystad. Er is plek voor maximaal 40 jongeren en 10 begeleiders. Het is de bedoeling om ’s ochtends tegen 9.45 u. te vertrekken vanuit Denekamp met een touringcar (bij voldoende deelname) richting de Noord Oost Polder. Rond de klok van 18.00 u. zullen we weer terug zijn. Als we aankomen krijgen we in twee groepen een rondleiding over het terrein. Een stukje geschiedenis in vogelvlucht. Maar ook een bezoek aan een Boeing 747. We nemen een kijkje bij de luchtverkeersleiding en bezoeken een ruimtevaartuitstalling.

Wil je meer weten over drones? Vraag het dan aan de rondleiders. Met zijn 15-nen tegelijk in de flightsimulator, dat is ook gaaf! Na de pauze gaan we in gesprek met een echte piloot en een stewardess. Zij vertellen over hun beroep maar ook over ‘Wings of Support.’ ‘Wings of Support’ is een particulier initiatief van de medewerkers van de KLM. Zij proberen in de landen waar óp gevlogen wordt, het onderwijs, de opvang en de medische hulp te ondersteunen. Het is een prachtig initiatief gericht op duurzaamheid.

Misschien kunnen we met de deelnemers een kleine attentie meebrengen voor hun volgende reis richting zo’n project .

De kosten zijn 15 euro pp. te voldoen in een gesloten enveloppe met naam bij het instappen in de bus. (Als dit een probleem is, neem dan contact op met 06 30958689) Wie meegaat zorgt zelf voor een lunchpakketje en wat drinken.

Aanmelden o.v.v. naam en leeftijd voor 20 april is verplicht: ans.telintelo@lumenchristi.nl