Ik, Inge Kuiphuis was tijdens de vastenperiode in Nederland om te vertellen over het eigendoelenproject van de Vastenactie voor landarbeidersbeweging MTC in Guatemala. Door het Coronavirus kan ik voorlopig niet terug naar Guatemala en werk ik vanuit Nederland. Gelukkig kan ik ook vanuit Nederland nog veel doen, misschien nog wel meer dan in Guatemala. Want daar zijn de maatregelen strenger dan in Nederland en de internetmogelijkheden beperkter.

Ook in Nederland doen we wat mogelijk is om het streefbedrag voor het vastenactieproject ‘Werken aan een veilige toekomst’ bij elkaar te krijgen. Zo wordt er een jeugdviering georganiseerd op zaterdag 9 mei om 19.00 uur, die via kerktv wordt uitgezonden. Tijdens deze viering stellen vier kinderen mij vragen over het project en het werken in Guatemala. Daarnaast hebben we met een aantal jongeren van Rock Solid een whatsappgroep opgezet waarin zij mij vragen kunnen stellen over het werk en het leven in Guatemala.

Ook kunt u originele spulletjes/ cadeautjes kopen uit Guatemala. Deze zijn gemaakt door jongeren en vrouwen aldaar. Ook kun je wenskaarten bestellen om het project te ondersteunen.
Voor alles geldt, tot zolang de voorraad strekt.
Bestellingen zijn exclusief verzendkosten. Bezorging binnen de parochie is gratis.
Interesse: stuur een mail naar inge.kuiphuis@mtc.org.gt.

Op mijn blog www.missieinguatemala.wordpress.com staat ook een foto van de producten met de prijzen.
Doneren kan ook, naar bankrekeningnummer:
NL21 INGB 0000 0058 50
t.n.v. Vastenactie, Den Haag