Door God geroepen – Paulus – boodschapper van Jezus

Zondagmiddag 2 juni wordt in het Kulturhus in Denekamp de ontroerende musical Paulus opgevoerd. Om 14.00 uur start de voorstelling.

De musical Paulus is het bijzondere verhaal van de apostel Paulus. In prachtige muziek is dit verhaal vertolkt. De musical wordt uitgevoerd door de KISI-musical-groep van Noord-Nederland in samenwerking met de kinderkoren van Ootmarsum en Denekamp. De kinderen zijn begonnen met het instuderen van de danspassen en de liederen. En dat gaat heel goed! Goed om te weten; de musical is geen kindermusical – maar een musical waar ook kinderen in meespelen.

Het verhaal gaat over Paulus, die door God geroepen wordt. Hij wordt boodschapper van Jezus. Paulus is de schrijver van vele brieven aan jonge christengemeenschappen rond het begin van onze jaartelling.
Totdat Saulus door God geroepen wordt is hij geen lieverdje. Daarna is hij ‘om’. Hij verandert zijn naam in Paulus en vertelt overal over Jezus, geneest mensen, wordt gevangen genomen, lijdt schipbreuk, wordt gered – en Jezus is er altijd bij!
De musical Paulus is een musical vol levensvreugde met toneelscènes en dynamische dansen en liederen die dagen later nog in je hoofd naklinken. Dit mag je niet missen!
Wil jij ook op de planken staan?
Dat kan! Op zondag 2 juni is er om 11.00 uur een workshop in het Kulturhus. In de workshop studeren we het voorprogramma voor de musical in. Als jij mee wilt doen met de workshop, stuur dan een email naar secretariaat@lumenchristi.nl.

Wanneer: zondag 2 juni, 14.00 uur
Workshop: Als je mee wilt doen aan de musical workshop, geef je dan op bij secretariaat@lumenchristi.nl. De workshop start om 11.00 uur en is gratis. Tussen de middag zullen we allemaal samen lunchen, neem wel hiervoor je eigen lunchpakketje mee.
Waar: Kulturhus Denekamp, Oranjestraat 23, 7591 GA Denekamp,
Kaarten voor deze voorstelling kosten € 5,00