Beste parochianen van de H. Jozef kerk in Noord Deurningen,
Bijgaand ontvangt u het financiële resultaat over 2019. Als locatieraad van de geloofsgemeenschap Noord Deurningen van de parochie Lumen Christi willen we daar graag een toelichting op geven.
Uit het financieel overzicht kunt u afleiden dat de locatie Noord Deurningen in 2019 een positief saldo van € 2.623,– heeft gerealiseerd op een totale exploitatie van € 60. 539,–. Dat wij 2019 hebben afgesloten met een positief saldo heeft een oorzaak. Door een belasting meevaller (teruggave van 50% BTW op energiebelasting over de afgelopen 5 jaar) hebben wij het boekjaar 2019 kunnen afsluiten met een positief saldo. Over het algemeen blijven de uitgaven hoger dan de inkomsten.

Wij, parochianen van de locatie H. Jozef in Noord Deurningen, moeten ons er terdege van bewust zijn dat wij alleen samen in staat zijn om de kerk voor Noord Deurningen te behouden door persoonlijke inzet en een jaarlijkse kerkbijdrage van een ieder.
GEEF VOOR BEHOUD VAN UW KERK.
Wij rekenen op uw medewerking.

Locatieraad H. Jozef kerk Noord Deurningen
Voorzitter, Penningmeester,