Welkom op de nieuwspagina van de locatie Noord Deurningen

Lees hier over het laatste nieuws van deze locatie

Uitslag kerststallen speurtocht

In Lumen Christi was tijdens de kerstvakantie een ”ontdekkingsreis” langs alle kerststallen georganiseerd. In iedere kerststal lag een voorwerp dat er niet bij hoorde. Beuningen had oordoppen, Denekamp een mobiel, De Lutte het beeldje van de Hellehond, Tilligte een blokfluit, Lattrop een hamer en Noord Deurningen een oormerk van een schaap. In Noord Deurningen hebben 6 kinderen hun antwoordformulier ingeleverd. Daarvan hebben we er één uitgetrokken, die dus nu de winnaar is. En dat is geworden: Sophie Boer. Zij woont aan de Nordhornsestraat. Binnenkort zullen we haar een prijsje thuis bezorgen. De andere kinderen zullen ook een klein aandenken ontvangen. Iedereen super bedankt voor het meedoen.

Gewijzigde werkwijze inning kerkbijdrage 2021

De actie kerkbalans 2021 wordt gehouden in de periode van 16 januari t/m 30 januari 2021. De enveloppen ontvangt U gelijktijdig met het parochieblad. In tegenstelling tot afgelopen jaren zullen wij in 2021 de actie kerkbalans anders moeten organiseren i.v.m. het coronavirus. Het is niet verantwoord om al onze vrijwilligers bij u langs te laten gaan. Wij willen de kans op besmetting zo beperkt mogelijk te houden. In verband hiermee zullen de enveloppen van actie kerkbalans 2021 bij U niet worden opgehaald. De uitvoering van de aangepaste werkwijze zal U worden uitgelegd in de persoonlijke brief die U van ons ontvangt bij de actie kerkbalans 2021.

De enveloppen actie kerkbalans 2021 worden niet bij U opgehaald !!!

Wij, als locatieraad, hopen op uw begrip en medewerking in deze zeer ongebruikelijke situatie. Blijf gezond.

Namens de locatie raad, René Wessels (penningmeester)

Oogst-dankfeest 2019. Thema: Vroeger en nu

Evenals in vorige jaren is onze kerk weer prachtig versierd vanwege het oogstdankfeest. Ook buiten, rondom de kerk, is het een lust voor het oog.
De werkgroep, o.l.v. Lucy Wilbers, Hermine Hulsbeek en Gerda van ’t Oever, is er een hele week druk mee geweest.
Zaterdag 21 september is de H.Mis op dit feest afgestemd m.m.v. het Jozefkoor en het Themakoor.
Deze week en de volgende week is het resultaat te bewonderen.
Dankzij menig sponsor en vrijwilliger kon dit gerealiseerd worden.
Ook is er een bus achter in de kerk geplaatst voor uw vrijwillige bijdrage.
We wensen u veel kijkplezier.

De werkgroep Oogstdank

H. Communie ontvangen

Als U of iemand uit uw naaste omgeving graag de H. Communie thuis wilt ontvangen dat kan dan, er zijn enkele vrijwilligers die dat gaan doen. Misschien 1 keer per maand; maar zeker met Kerstmis, Pasen en met Pinksteren, als je het op prijs stelt kun je je opgeven bij. Jos Bentert Tel. 0622908707

Pastoraatgroep