Welkom op de nieuwspagina van de locatie Noord Deurningen

Lees hier over het laatste nieuws van deze locatie

Uitnodiging

U wordt allen van harte uitgenodigd, om na de eucharistieviering van zaterdag 1 december, een kopje koffie te komen drinken in het parochiecentrum.

Dit ter gelegenheid van het afscheid van Bennie Grashof als koster van de locatie de H.Jozef.

Soos & Open Eettafel

Soos
Op woensdag 21 november en 5 december is er weer een soosmiddag van 14.00 tot 17.00 uur. Iedereen is van harte welkom.

Open eettafel november/december
Op dinsdag 20 november en vrijdag 7 december is er een Open Eettafel in de Mare, aanvang 12.00 uur. Opgave hiervoor kan bij Annie Monnikhof, telefoonnr. 35 27 82 of bij Aveleijn, telefoonnr. 35 80 70.

Lourdes Liefde Werk 2018

Geachte Parochianen
In de laatste week van Oktober en de maand November, komen we weer bij u langs, voor een vrijwillige bijdrage van Lourdes Liefdewerk. Vorig jaar heeft het ons goed gedaan dat we een
mooie bedrag hebben opgehaald, en waar we dan ook 1 pers. geheel verzorgt blij hebben kunnen maken met deze mooie Lourdes bedevaart reis.
We hopen dan ook, dat we dit jaar ook weer een mooi bedrag ophalen, en weer iemand blij kunnen maken met een onvergetelijke Lourdes reis. en weet u iemand wie ziek is die zo’n Lourdes reis
verdiend, geef dan even de naam door aan ons.
We hopen dan ook dat u dit jaar Lourdes Liefde Werken wilt steunen.
Alvast bedankt voor uw bijdrage.

De vrijwilligers, Hermine Hulsbeek en Lucy Wilbers

Nieuwe regeling doopvoorbereidingsavonden

Het aantal kinderen dat geboren wordt loopt terug en daarmee ook het aantal kinderen dat gedoopt wordt. Het pastoresteam kiest ervoor om de doopvieringen toch zoveel mogelijk in de eigen geloofsgemeenschappen plaats te laten vinden. Wel heeft dit consequenties voor de voorbereidingen ter plaatse. Na overleg met de doopvoorbereidingsgroepen heeft het pastoresteam besloten om met ingang van 1 juni de ouders op twee locaties voor te bereiden op de doopviering van hun kind, te weten in Ootmarsum voor de geloofsgemeenschappen van Lattrop,Tilligte en Ootmarsum; in Denekamp voor de geloofsgemeenschappen van Beuningen, Noord Deurningen, De Lutte en Denekamp.

H. Communie ontvangen

Als U of iemand uit uw naaste omgeving graag de H. Communie thuis wilt ontvangen dat kan dan, er zijn enkele vrijwilligers die dat gaan doen. Misschien 1 keer per maand; maar zeker met Kerstmis, Pasen en met Pinksteren, als je het op prijs stelt kun je je opgeven bij. Jos Bentert Tel. 0622908707

Pastoraatgroep