Welkom op de nieuwspagina van de locatie Noord Deurningen

Lees hier over het laatste nieuws van deze locatie

Open eettafel Noord Deurningen 2021

Vanaf dinsdag 15 juni wordt de open eettafel weer georganiseerd. Iedere eerste vrijdag en derde dinsdag in de maand vanaf 12.00 uur in De Mare. Graag 2 dagen van te voren opgeven bij Annie Monnikhof i.v.m. bestellen. Tel.: 352782.
Dinsdag: 15 juni, 20 juli, 17 augustus, 21 september, 19 oktober, 16 november en 21 december
Vrijdag: 2 juli, 6 augustus, 3 september, 1 oktober, 5 november en 3 december

Werkgroep 1e H.Communie

Hallo allemaal, aankomend schooljaar 2021-2022 hopen we dat de 1e Heilige Communie weer kan worden gehouden in onze St. Jozef kerk van Noord Deurningen. Nu zijn wij op zoek naar versterking voor de werkgroep. Wij zoeken 2 enthousiaste personen, die aankomend jaar willen meedraaien en daarna de taken van ons willen overnemen. Heb jij affiniteit met de katholieke kerk en kinderen? Of ben je van plan om in de toekomst je kind te laten deelnemen aan de 1e Heilige Communie? Of wil je nog meer weten wat we zoal allemaal doen?
Spreek ons aan, mail of bel ons. We vertellen je graag meer.
Mocht je interesse hebben, neem dan contact met ons op.
Met vriendelijke groet,

Monique Oude Hendrikman: oudehendrikman@web.de / 06-42777763
Annemarie Kamphuis: kuipersannemarie@hotmail.com / 06-11093841

H. Communie ontvangen