De Oogst en Dank werkgroep is al weer druk bezig met de voorbereiding van het Oogst en Dank feest, dat in het weekend van 8 / 9 Okt. 2022 wordt gehouden en het blijft staan tot zondag 23 oktober 2022. Dus alle tijd om een kijkje te komen nemen in en om de st. Jozefkerk in Noord-Deurningen.
Het thema is dit jaar: “ BIJ ONS OP DE BOERDERIJ”
We beginnen met het opbouwen van het Oogst en Dank, op Maandag 3 Okt. 2022 ‘s middags om 13.30 uur. ‘s Morgens worden de materialen op gehaald en andere benodigdheden. Om ook dit jaar weer tot een mooi resultaat te komen, hebben we weer veel hulp nodig bij het opbouwen en versieren in en om de st. Jozefkerk.
Op Zaterdag 8 Okt. is de Oogst en Dank viering in de st. Jozefkerk om 19.30 uur, met voorganger Pastoor Munsterhuis. Na de viering is er achter in de kerk koffie / thee en voor de kinderen fris met wat lekkers .

Groetjes van de Oogst en Dank Werkgroep