Zondag 27 september 10.00 uur wordt een dienst gehouden in de katholieke kerk te Ootmarsum in het kader van de Vredesweek.

Namens de protestantse gemeenten van Ootmarsum en Denekamp en de parochie van Lumen Christi nodigen wij u en jou daarvoor van harte uit.

Het thema is: Vrede verbindt verschil. Vrede is namelijk niet alleen het tegenovergestelde van oorlog, maar heeft te maken met onze woorden, gedrag, acceptatie. Mensen staan soms tegenover elkaar in hun meningen. Als het lukt om naar de ander verbindend te spreken en echt te luisteren, kan er wederzijds begrip ontstaan, wat tot vrede leidt.
Voorgangers in deze dienst zijn Tom van Vilsteren, Roelof Kloosterziel en een ambtsdrager uit Denekamp. Wilt u weten over de Vredesweek klik hier