De protestantse gemeenten van Denekamp en Ootmarsum vieren samen met de parochie Lumen Christi de Week van Gebed voor de eenheid van de christenen. Het thema wereldwijd is : “Recht voor ogen” (zoek het recht en niets dan het recht). Daartoe is er op zondag 20 januari 10.00 uur een oecumenische viering in de protestantse kerk in Ootmarsum. Voorgangers zijn dominee A. Snier en pastor L. Ros. Na afloop is er koffie in Ons Gebouw aan de overzijde van deze kerk. Een week later vindt deze viering plaats in de protestantse kerk van Denekamp, zondag 27 januari 10.30 uur. Daarin gaan pastoor T. Munsterhuis en dominee E. Lensink voor. Ook daar is er nadien gelegenheid om samen koffie te drinken, in gebouw Irene achter de kerk. Beide vieringen zijn met samenzang. We nodigen u uit om, misschien voor de eerste keer of opnieuw, elkaar te treffen bij deze vieringen. Ook om te ontdekken dat we veel in elkaar herkennen als het erom gaat, uiteindelijk als kerken weer tot eenheid te komen!

Van harte welkom!