Graag willen we iedereen uitnodigen voor de jaarlijkse oogstdankviering die gehouden wordt op zaterdag 8 oktober om 19.30 uur.
Pastor Kerkhof -Jonkman zal voorgaan in deze mooie traditionele viering, waarin we danken voor de oogst. Vele vrijwillig(st)ers hebben voor deze gelegenheid de kerk, landkruisen en Mariakapelletje weer prachtig versierd. De kinderen gaan op school ook weer iets leuks maken.
Het thema- en dames/herenkoor zullen tijdens de viering garant staan voor passende liederen.
Na afloop van de viering is er nog ruimschoots de gelegenheid, om onder het genot van een kop koffie of thee na te praten en de fraai versierde kerk te bewonderen. In de kerk zijn de werkstukjes van de kinderen te bewonderen. En het is zeker de moeite waard om tijdens dit weekend ook even bij de landkruisen en het Mariakapelletje te gaan kijken.

Herfstwandeling
Op zondag 9 oktober is in combinatie met het oogstdankfeest weer een mooie wandeling uitgezet. Starten kun je tussen 9.00 uur en 12.00 uur bij de kerk. Kosten 5,00 p.p. inclusief routebeschrijving, koffie/thee/ranja en krentenbol. Kinderen t.m. 12 jaar gratis.
Het thema van de wandeling is: ”de natuur schildert zichzelf”.
Meer info elders in het dorpsblad.
Jij loopt toch zeker ook mee? Graag tot dan!
Werkgroep oogstdankviering