Het is al weer een tijdje geleden dat het magazine van de Parochie bij u bezorgd is. We hopen dat u het met veel plezier gelezen hebt.

Elke locatie heeft zich op een wel heel bijzondere manier gepresenteerd. Van meerdere kerken in de parochie kreeg u een kijkje binnen in de kerk. Wellicht is uw nieuwsgierigheid hiermee gewekt.
De meeste kerken zijn doorgaans geopend en is de Glossy voor u aanleiding om buiten uw eigen kerk ook eens een van de andere kerken te bezoeken om ook dáár kerkschatten te bewonderen of eventueel een moment van rust te nemen, een kaarsje op te steken en eens even na te denken over de beslommeringen van alle dag.
Om u aan het werk te zetten was er ook een puzzel in de glossy opgenomen. Het was wel even goed opletten of alle woorden van de woordzoeker wel gebruikt waren. Desondanks mochten we vele goede oplossingen ontvangen. De oplossing van de woordzoeker was: Lumen Christi tien jaar samen vieren

Uit die vele juiste inzendingen heeft pastoor Munsterhuis een winnaar getrokken.
We feliciteren de heer en mevr. Tijink uit Agelo van harte met het gewonnen geldbedrag.
En vrijdag de 10de zijn wij, pastoor Munsterhuis en de redactie, zeer gastvrij ontvangen bij de familie Tijink. Na de koffie heeft pastoor Munterhuis de prijs uitgereikt.
Het was een bijzonder moment toen Bennie en Annie Tijink aangaven het bedrag te willen schenken aan de Parochiële Caritas. Zij hadden Annemarie Hulsmeijers, plaatsvervangend voorzitter van de Caritas, uitgenodigd om het bedrag in ontvangst te nemen.

We willen de familie Tijink hartelijk bedanken uiteraard voor de gift en het gezellig samenzijn.

Pastoor Munsterhuis en de redactie: Gerdi Beuvink, Agnes Cornelissen, Henk Eertman en Anneke Eppink