Oldenzaalse, 66 jaar, levenspartner van Jos, gepensioneerd onderwijzeres, gids op Huis Singraven, taalmaatje van zuster Maria Virgini, schildert vogels, geniet al wandelend van de Twentse natuur.
Ik kreeg het verzoek om als adviseur toe te treden tot het parochiebestuur van Lumen Christi om op termijn Anneke Eppink te vervangen. Daar zei ik niet meteen “ja” op; ook geen “nee” overigens. Ik kreeg royaal de tijd om er over na te
denken. De reden waarom ik na een poos positief reageerde was mijn wens om te helpen waar dat nodig is binnen Lumen Christi.
Ik ben zelf in 2004, toen ik in Denekamp woonde, hartelijk ontvangen door parochianen in gesprekken na een viering; door het Sint Nicolaaskoor, waar ik met erg veel plezier zing.
En door het pastoresteam; ik werd verwelkomd in de Werkgroep Vieringen en de Pastoraatsgroep Denekamp.
In goede harmonie, met inzet en ook met humor zal ik al doende leren om taken uit te voeren tot tevredenheid van anderen en tot voldoening van mijzelf.
Met een hartelijke groet en tot ziens in de parochie,

Gerdi