14 april Palmzondag om 10.30 uur komen de kinderen in een viering bijeen om aansluitend om 11.00 uur samen met de Plechelmusharmonie de Palmpasen-optocht te lopen. Voorganger is pastoraal werker Ingrid Schraven.

Witte Donderdag is er ’s avonds om 19.00 uur een Vesperviering waarin pastor Kerkhof jonkman voorgaat.

Goede Vrijdag 19 april om 15.00 uur wordt langs de Staties in de kerk de Kruisweg gelopen.

DE VOORSTELLING OVER PONTIUS PILATUS OM 20.00 uur KOMT TE VERVALLEN !!
’s Avonds om 20.00 uur is er een uitvoering door Theatergroep HENS met het verhaal over Pontius Pilatus. Pontius Pilatus is de geschiedenis ingegaan als ordebewaker van Judea en de man die Jezus heeft veroordeelt. Als blijkt dat het lichaam van Jezus verdwenen is uit het graf, vermoedt Pilatus dat dit onrust zal veroorzaken. Hij bijt zich vast in het opsporingswerk en doet nauwkeurig onderzoek. We zien hoe de vraag naar waarheid Pilatus voortdurend kwelt, hoe het hem en zijn vrouw Claudia uit elkaar drijft en hoe hij langzaam de grip verliest op de werkelijkheid.
Theater HENS maakt voorstellingen waarbij bekende historische Bijbelverhalen een geheel nieuw gezicht krijgen en verrassend dichtbij worden gebracht. Indringende teksten en een vlotte wisseling in humor, scherpte en ontroering worden onderstreept door verrassende muziek. Wij zijn erg blij dat zij deze voorstelling in De Lutte komen uitvoeren. Kaartjes kunt u kopen via de website van Theater Hens, maar ook in de voorverkoop bij het secretariaat van de Plechelmuskerk en de VVV De Lutte.
Kosten zijn 10 euro per kaartje.

Paaszaterdag 20 april om 19.00 uur is de Paaswake waar Pastor Jacobs en pastoraal werker Leo Ros voorganger zijn.

Zondag 1e Paasdag is er om 9.00 uur een communieviering met pastoraal werker Ingrid Schraven als voorganger. Tijdens alle vieringen zingt het Plechelmuskoor.
’s Avonds om 20.00 uur komen de kinderen samen in de kerk om vervolgens met pastoraal werker Leo Ros in lampionoptocht naar het Paasvuur te gaan om dat te ontsteken.De werkgroep liturgie nodigt u van harte uit voor alle of een van bovenstaande vieringen en wenst u allen een gezegend en vrolijk Pasen.

Met vriendelijke groet,

Werkgroep Lithurgie