‘Geloof, hoop en liefde, waar ik het meest van hou, zegt God is de hoop’
Charles Péguy

Op zaterdag 22 mei van 13.00 u. – 16.00 u. openen de Katholieke en Protestantse kerken in Denekamp en Ootmarsum hun deuren.
22 Mei is de zaterdag voor Pinksteren. En Pinksteren is bij uitstek het feest van de hoop.
Hoop is een woordje van maar vier letters. Maar het is nu meer welkom dan ooit. Bijna nooit beleefden we wereldwijd zulke ingrijpende tijden. En bijna nooit verlangden we zo naar uitzicht en betere tijden. Met Pinksteren vieren we dat er hoop is. Het is het feest van de Geest, van de communicatie, elkaar verstaan, de kerk naar buiten. Die hoop van Pinksteren willen we delen met alle inwoners van Denekamp en Ootmarsum. Daarom nodigen we iedereen uit om Pinksteren met ons en met elkaar te vieren.
Kom een kijkje nemen bij of in één van de kerken. Doe mee met de activiteiten, luister naar de muziek, kijk naar de beelden van hoop, steek een kaarsje op. Vertel ons wat jou hoop geeft. Steek anderen een hart onder de riem door hoopvolle berichten op de vlammen te schrijven en hang ze op, zodat iedereen ze kan lezen.
Tot ziens op zaterdag 22 mei.

Pastoraal Team Lumen Christi en de kerkenraden van de Protestantse Gemeenten Denekamp en Ootmarsum