Afgelopen zaterdag 8 mei is de prijsuitreiking geweest voor de kinderen die 1ste Paasdag hebben meegedaan om “Het Lopend Vuurtje” op te halen in de kerk.
Dit had de Kinderkerk De Lutte georganiseerd omdat er dit jaar weer geen Paasvuur georganiseerd kon worden. Er kwamen 45 kinderen die, achter in de kerk aan de Paaskaars, een vuurtje hebben gehaald om thuis hun eigen “paasvuurtje”, in de vorm van een vuurkorf of vuurschaal aan te steken met het Licht van Christus, Lumen Christi.
Er is toen gevraagd om foto’s naar Facebook te sturen zodat die konden worden beoordeeld voor een prijs. Maar de foto’s en vuurtjes waren zo mooi dat het erg moeilijk kiezen was en we hebben alle kinderen die foto’s gestuurd hebben een prijs gegeven in de vorm van een tegoedbon van 2 bolletjes ijs te halen bij La Venezia aan de overkant. En getuige de foto’s viel dat erg in de smaak!

Irma Onland
Kinderkerk De Lutte