Beste parochianen, het coronavirus heeft ons gedwongen om ons bezoek aan pater Hennie Haamberg in Brazilië op het laatste moment uit te stellen. Kort voor ons vertrek kregen wij van hem een telefoontje dat het onverantwoord was om naar hem toe te komen omdat ook het virus daar flink actief was geworden. We hebben de vlucht kunnen omboeken tot voorlopig in de maand september en zien wel hoe de situatie dan is. Mocht het op dat moment nog onzeker zijn, dan tillen we de reis over naar volgend jaar. In middels was het overboeken van de gift voor zijn projecten, waarvoor u hem royaal beloonde, reeds in werking gezet door de Nederlandse Provincie van de Karmelieten, zodat die tegelijk met ons in Brazilië zou arriveren. Dit kon helaas niet meer worden stopgezet en is inmiddels aldaar aangekomen. Het was het fantastische bedrag van € 7.000,00, waarvoor hartelijk dank. Tijdens ons toekomstig bezoek zullen we kunnen zien hoe het geld is/wordt besteed. Namens pater Hennie dank ik u hartelijk voor uw royale steun van de kwetsbaren in zijn parochie.

Wij houden u op de hoogte van onze verdere reisplanning.

Pastor Jan Kerkhof Jonkman