Oogstdankviering

Graag willen we iedereen uitnodigen voor de jaarlijkse oogstdankviering die gehouden wordt op zaterdag 10 oktober om 19.30 uur. Pastor Munsterhuis zal voorgaan in deze mooie gezins-/eucharistieviering, waarin we danken voor de oogst. De corona voorschriften moeten in acht worden genomen, wat inhoudt dat er handen gedesinfecteerd moeten worden en dat de afstand van 1,5 meter toegepast wordt. Vele vrijwillig(st)ers hebben voor deze gelegenheid de kerk, landkruisen en Mariakapelletje weer prachtig versierd. De kinderen gaan op school ook weer iets leuks maken. Het thema- en dames/herenkoor zullen met een klein groepje tijdens de viering garant staan voor passende liederen. Na afloop van de viering kunnen we helaas door de coronamaatregelen niet even bijpraten en geen koffie schenken. We hopen op uw begrip. Ook is het jammer dat “Zij Actief” dit jaar door corona geen bijdrage kon leveren aan de kerkversiering. We hopen dat volgend jaar alles weer bij het oude zal zijn. Het is zeker de moeite waard om tijdens dit weekend ook even bij de landkruisen en het Mariakapelletje te gaan kijken.

Werkgroep oogstdankviering

Herfstwandeling

Op zondag 11 oktober is in combinatie met het oogstdankfeest weer een mooie wandeling uitgezet. Dit met inachtneming van de RIVM regels. Er mogen maximaal 200 personen deelnemen, verdeeld in tijdvakken. Het thema van de wandeling is: ”De kracht van de natuur”. Je kunt kiezen uit 5 of 10 km. De 5 km is erg leuk om met kinderen te lopen. Zeker de moeite waard! Reserveren verplicht: herfstwandeling.beuningen@gmail.com Vol=vol

Organisatie herfstwandeling