De parochie Lumen Christi is een parochie in Twente met geloofsgemeenschappen in Beuningen, Denekamp, Noord-Deurningen, Lattrop, De Lutte, Ootmarsum en Tilligte. Op de locatie in Denekamp is de centrale administratie gevestigd. Wegens pensionering van een van de medewerkers zijn wij op zoek naar een administratieve medewerker.

Functie
Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse administratieve werkzaamheden. Je zorgt ervoor dat er altijd inzicht is in de actuele financiële situatie van de parochie. Je houdt de debiteuren- en crediteurenadministratie bij, verwerkt formulieren voor declaraties en je controleert en ordent boekingsstukken zoals facturen en bankafschriften. Daarnaast draag je zorg voor het uitvoeren van betalingen. Je wordt daarbij voorlopig ondersteund door de huidige administratieve medewerker. Het betreft een functie voor 8 uren per week met een mogelijke uitbreiding naar 12 uren per week.
Je rapporteert aan de penningmeester van het parochiebestuur.

Wij vragen
• Zelfstandig inrichten, uitvoeren en controleren van administratieve werkzaamheden.
• Ervaring met het invoeren van administratieve gegevens in Exact-Online.
• Ervaring met Microsoft Office en Exact-Online.
• Opleiding op minimaal MBO niveau.
• Je bent communicatief vaardig, integer en discreet.
• Je onderhoudt contacten met de uitvoeringsorganisaties en locatiepenningmeesters.
• Je onderschrijft de Rooms-Katholieke geloofsovertuiging.
• Het kunnen overleggen van een VOG.

Wij bieden
• Een interessante en uitdagende functie binnen een parochie die volop in beweging is.
• Een verantwoordelijke, zelfstandige functie met ruimte voor eigen initiatief.
• De werkweek van 8 uren kan in overleg worden ingevuld.
• Prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
• Het betreft hier een functie voor één jaar met mogelijkheid tot verlenging.

Solliciteren
Wanneer deze functie je aanspreekt, reageer dan op deze vacature voorzien van motivatie en CV per email naar de penningmeester van de parochie:
Parochie Lumen Christi
T.a.v. de heer Tonnie Diepenmaat