Op zaterdag 24 juli staat de verhuiswagen voor onze deur in Tubbergen om ons te verhuizen naar Ootmarsum. Verhuizen van het dorp naar de stad, van een voor ons te grote woning naar een kleinere woning op maat voor ons beiden. We kijken er naar uit om een nieuwe woonstart te maken binnen de parochiegrenzen van Lumen Christi. In het stadje Ootmarsum vonden we een woning die voldeed aan onze wensen. Ongeveer 31 jaar hebben we met plezier in Tubbergen gewoond, datzelfde hopen we te ervaren in onze nieuwe woonplaats, waar we vanuit ons huis een prachtig zicht hebben op de kerktoren van de HH Simon en Judaskerk.

Vanaf 24 juli a.s. is ons nieuwe adres: Palthestraat 15, 7631 EP Ootmarsum, telefoon: 06-57645245

pastor Jan en Elly Kerkhof Jonkman