VOOR HET BIJWONEN VAN DE VIERINGEN GELDEN DE HERNIEUWDE COVID-19 MAATREGELEN DIE U HIER KUNT LEZEN.

MET NADRUK WORDT VERZOCHT HET ADVIES EEN MONDKAPJE TE DRAGEN BIJ HET VERPLAATSEN IN DE KERK, WAARONDER OOK BIJ HET TER COMMUNIE GAAN TE RESPECTEREN.

U kunt alle vieringen ook hier op de website via KERK TV bijwonen.

Derde zondag door het jaar c
Vieringen zaterdag 22 januari tot en met vrijdag 28 januari

Corona info voor het bijwonen van deze vieringen

De Nederlandse Bisschoppen hebben besloten dat de beperkende maatregelen, die per 1 december zijn ingezet, tot nader bericht van kracht blijven op alle vieringen. Dat betekent dat er geen vieringen mogelijk zijn tussen 17.00 uur en 5.00 uur!
Dit houdt verder in dat de 1,5 meter afstand van kracht blijft, waardoor globaal één derde van de zitplaatsen in de kerk bezet kunnen worden. Houdt u er rekening mee dat bij aankomst in de kerk zitplaatsen reeds bezet kunnen zijn en u derhalve niet kunt worden toegelaten. Om zoveel mogelijk verplaatsingen binnen het gebouw te beperken, verzoeken wij u bij het plaatsnemen vooraan in de kerk te beginnen om aansluitend uw plek in te nemen. Dit kan betekenen dat u niet op uw vertrouwde plek kunt zitten, maar geeft een duidelijk overzicht voor de toezichthouders. U hoeft zich vooraf niet aan te melden voor het bijwonen van de kerkdiensten!

U dient zich verder te houden aan de volgende voorschriften:

• Mondkapje op tijdens verplaatsing door het gebouw
  • Communiegang volgens aangegeven route en uitreiking achter spatscherm
  • Handen ontsmetten bij binnenkomst en voorafgaand aan de communie
  • Bij gezondheidsklachten thuis blijven – Deze viering is via ons KERK TV kanaal op deze Site te volgen

locatiedagdatumtijdvieringvoorganger
Beuningenzondag23-jan09:00communie-vieringpastor Schraven
De Luttezaterdag22-jan16:00eucharistie-vieringpastoor Munsterhuis
zondag23-jan09:00communie-vieringparochieel voorganger
Denekampzondag23-jan10:30eucharistie-vieringpastoor Munsterhuis
dinsdag25-jan09:00eucharistie-vieringpastoor Munsterhuis
Lattropzaterdag22-jan16:00communie-vieringpastor Schraven