Het is al vaker verteld, maar graag willen we het toch nog een keer onder de aandacht brengen. Onze kerk kan alleen blijven bestaan als we aan de volgende 4 voorwaarden voldoen. Te weten: Voldoende geloofsbeleving, goed functionerende werkgroepen, goed functionerende locatieraad en financieel gezond. Op dit moment voldoen we aan al deze voorwaarden. Echter onze penningmeester (en tevens secretaris) stopt eind december. Zij had het afgelopen jaar een dubbele functie. We zijn daarom op zoek naar een secretaris en een penningmeester die onze locatieraad komen versterken.

We weten dat het onzekere tijden zijn voor kerken, maar niets doen en afwachten is geen optie. In de krant van zaterdag 26 september jl. omschreef theoloog Henk de Roest het heel treffend “blijf als kerk aanwezig in een dorp, geef niet zomaar op wat in generaties is opgebouwd en zoek naar manieren om toch als gemeenschap door te gaan” Hier ligt een uitdaging voor ons in het verschiet. We kunnen dit niet alleen, dus ga met ons die uitdaging aan! Durf jij het aan?! Twijfel je? Neem contact op met één van ons (Ria, Jan, Wim of Liesbeth) We kijken er naar uit.

De Locatieraad