Zoals u weet liepen we eind vorig jaar tegen technische problemen aan van onze geluidsinstallatie. Naast het feit dat de draadloze en normale microfoons niet meer goed functioneerden gaf ook de versterker de geest. Recent hebben we het een en ander in onze installatie gelukkig kunnen vernieuwen. Naast een moderne draadloze microfoon hebben we nu ook een volledig computer bestuurde versterker en audioset. Hiermee kunnen we het geluid in onze kerk, maar ook via de veel bezochte kerk-tv, weer optimaal weergeven. Daarnaast kunnen we nu naast CD’s ook MP’s etc. afspelen en zijn we weer volledig bij de tijd. Belangrijk om te melden is wel dat we zonder een omvangrijke gift van een parochiaan deze significante verbetering niet hadden kunnen uitvoeren. Vandaar dat onze hartelijke dank uitgaat naar degene die ons met deze gift zeer heeft geholpen. We wensen u een gezond en gelukkig nieuwjaar toe.

Locatieraad en pastoraatsgroep Tilligte