Musicalviering “Kom en volg mij na”

Zaterdag 20 oktober om 18:00 uur in R.K. kerk Ootmarsum

Job, een kleine jongen, ontmoet een engel die door God naar de aarde is gestuurd om de mensen te leren luisteren naar hun hart.
Job en de engel raken met elkaar in gesprek. In hun hart kunnen de mensen, als ze goed luisteren, de stem van God horen.
De engel vertelt Job over belangrijke mensen uit de bijbel, die ook de stem van God gehoord hebben.

Aan het einde van de musical mag iedereen in de kerk naar voren mag komen om Gods zegen persoonlijk te ontvangen.
Nieuwsgierig geworden? Kom luisteren en vier mee!
De musical is geschreven door Karel Tijhuis, zang en dans wordt verzorgd door het kinderkoor.
Voorganger is diaken Kerkhof Jonkman.

Voor deze viering zijn wij nog op zoek naar kinderen die mee willen zingen, dansen of een rol willen spelen.
Lijkt je dit leuk? Iedere donderdagavond van 18:30 tot 19:15 uur oefent het kinderkoor in de pastorie. Je mag altijd binnenlopen om een keer mee te doen!

Graag tot ziens

In onze parochie Lumen Christi wordt in elke geloofsgemeenschap wekelijks 1 of 2 keer gevierd: Op zaterdagavond en/of op zondagmorgen. Meestal hebben deze vieringen een traditioneel karakter en zien we maar weinig (jonge) gezinnen.

Gelukkig kennen al onze geloofsgemeenschappen gezinsvieringen. Dit zijn vaak eucharistievieringen of woord- en communievieringen waar een jeugdkoor, tienerkoor of themakoor zingt. Kinderen kunnen meestal actief aan deze vieringen meedoen. Deze vieringen worden voorbereid door onze gezinsviering- werkgroepen.
Ook kennen we steeds meer andere vieringen voor kinderen en het hele gezin: Zo zijn er speciale vieringen rond thema’s als dierendag en Franciscus, Sint Maarten, advent, kerst, palmpasen, Sinterklaas. Maar ook vieringen met een actueel thema (b.v. pesten op school of een inzamelingsactie voor een goed doel). Vaak zijn dit korte vieringen met een heel nieuwe opzet. We zien in onze parochie dat kinderen en ouders hier graag komen.
Op deze webpagina vinden jullie vieringen speciaal voor kinderen en gezinnen.

IEDEREEN IS ALTIJD VAN HARTE WELKOM!